Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Akreditovani stručni skup "Moodle i Android platforma u ogranizaciji i relizaciji takmičenja učenika" povodom početka Tesla Info Kupa 2015

start sign

Elektrotehnička škola „Nikola Tesla“ iz Niša kao idejni tvorac, u partnerstvu sa Pedagoškim društvom informatičara Srbije - Niš, a uz finansijsku podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, organizator je Tesla Info Kupa, takmičenja namenjenog učenicima sedmog i osmog razreda osnovnih škola. Prvenstveni cilj takmičenja je popularizacija informacionih i komunikacionih tehnologija, razvijanje interesovanja i podsticanje motivacije učenika za izučavanjem ovih naučnih disciplina, kao i otkrivanje učenika sa posebnim sklonostima.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, posle sufinansiranja organizacije takmičenja tokom školske 2013/2014. godine, već drugu godinu za redom prepoznaje ulogu i značaj našeg takmičenja i u predstojećoj školskog godini se ponovo javlja kao podrška projektu "Informaciono komunikacione tehnologije u službi takmičenja učenika-faza 2". Ovo je samo jedan od pokazatelja potrebe zajedničkog delovanja i doprinosa realizaciji opštih ciljeva ovog takmičenja koji su izdvojeni kao nacionalni.

Kao i protekle godine, za predstojeće takmičenje predviđeni su sledeći centri održavanja regionalnih smotri: Niš, Kragujevac, Novi Sad i Beograd.

Ovogodišnji novitet je uvođenje još jednog nivoa takmičenja u odnosu na organizaciju iz ranijih godina. Naime, zbog velikog interesovanja tokom 2013/14, odlučili smo, na zahtev samih učenika i nastavnika, da organizujemo i opštinski nivo takmičenja.

Za nastavnike osnovnih i srednjih škola i ove godine su predviđeni akreditovani Stručni skupovi (sabor, susreti, dani), koji će se realizovati u svim centrima održavanja regionalnih takmičenja.

29.11.2014. godine - Prva tehnička škola, Kragujevac

06.12.2014. godine - ST PTT škola, Beograd

07.12.2014. godine - ETŠ "Mihajlo Pupin", Novi Sad

13.12.2014. godine - ETŠ "Nikola Tesla" Niš

Planirana satnica za sve skupove je od 10:00 do 16:00č.Tokom stručnog skupa, pored ostalog, učesnici će se upoznati sa nastavnim materijalima na kojima se radilo proteklih meseci radili, a sa ciljem da se stave na raspolaganje takmičarima i mentorima kao ispomoć u redovnoj, a pre svega dodatnoj nastavi i tokom priprema za takmičenje.

LINKOVI ZA PREUZIMANJE MATERIJALA

Detaljna AGENDA stručnog skupa

Obrazac za prijavu za učešće na stručnom skupu

Tesla Info Kup 2015 - apstrakt takmičenja

PRIJAVLJIVANJE ZA STRUČNI SKUP NA ADRESU Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.