Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Rezultati kvalifikacija 2018

Učešće u kvalifikacijama za Tesla Info Kup 2018 uzelo je 254 od prijavljenih 311 učenika iz 33 škole niškog regiona.

PREUZIMANJE REZULTATA:

Pojedinačni plasman svih učesnika

Timski plasman

Rezultati za svaku školu ponaosob i sastavi formiranih timova

Parovi koji su ostvarili pravo učešća u sledećem krugu, na listi parova svake od prijavljenih škola markirani su narandžastom nijansom.

Čestitamo svim učenicima koji su ostvarili pravo učešća na završnom susretu za 2018. godinu.

 

 

Prijave za Tesla Info Kup 2018

Prijave za učešće na takmičenju Tesla Info Kup 2018 godine mogu se izvršiti popunjavanjem Google forme kojoj možete pristupiti klikom na sliku u članku. 

 

tik 2018

 
(https://goo.gl/forms/tdm4noPGf2CgsvtF3)

 

Prijave traju do petka, 16.03.2018, a školska takmičenja se će održati od 19.03. do 23.03.2018. godine.

Školska takmičenja su organizovana tokom čitave radne nedelje, da bi se svim učenicima i nastavnicima omogućilo testiranje u vreme redovne nastave.

Raspored testiranja biće napravljen i dostavljen odmah po okončanju prijava, kada će korisnicima biti dostavljeni i parametri za pristup sistemu. Do tada, takmičari mogu koristiti ranije napravljene školske naloge. Ukoliko prijavljena škola nije bila učesnik takmičenja tokom prethodnih godina, školski nalozi će biti kreirani i dostavljeni odmah po registrovanju prijave.

Regionalno takmičenje za niški region, koje je ove godine i završni nivo takmičenja, održaće se 28.04.2018.

Pitanja možete uputiti na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Rezultati kvalifikacija 2017

Za učešće u Tesla Info Kupu 2017 prijavilo se 394 učenika iz 40 škola niškog regiona. Na kvalifikaciono testiranje izašlo je 328 učenika iz 38 škola.

PREUZIMANJE REZULTATA:

Pojedinačni plasman svih učesnika

Timski plasman

Rezultati za svaku školu ponaosob i sastavi formiranih timova

Parovi koji su ostvarili pravo učešća u sledećem krugu, na listi parova svake od prijavljenih škola markirani su narandžastom nijansom.

Drugi (za ovu godinu i završni) nivo takmičenja biće održan u nedelju, 09.04.2017. godine, u Elektrotehničkoj školi "Nikola Tesla" u Nišu.

Tačna satnica biće objavljena najkasnije do četvrtka 06.04.2017.

 

Prijave za Tesla Info Kup 2017

Prijave za učešće na takmičenju Tesla Info Kup 2017 godine mogu se izvršiti popunjavanjem Google forme kojoj možete pristupiti klikom na sliku u članku. 

Prijave traju do petka, 24.03.2017., a školska takmičenja se će održati od 27.03. do 31.03.2017. godine, tokom pet radnih dana, po rasporedu koji će blagovremeno biti dostavljen. Ovakvom organizacijom školskih takmičenja organizator izlazi u susret učenicima i nastavnicima, omogućivši im da testove rade u svojim školama u vreme redovne nastave..

Regionalno takmičenje za niški region, koje je ove godine i završni nivo takmičenja, održaće se 09.04.2017.

tik2017

 (https://goo.gl/forms/prIbbgqu2fK1V5b93)

Obaveštenje Organizacionog odbora Tesla Info Kup 2017

Tesla Info Kup je takmičenje iz informatike koje je prethodnih godina steklo reputaciju jednog od najatraktivnijih takmičenja u kalendaru takmičenja i smotri učenika osnovnih škola Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Svojom upornošću, kreativnošću i jakom voljom, organizatori i realizatori takmičenja su tokom niza godina činili ovo takmičenje zanimljivijim i inovativnijim, a odziv svih vas nam je davao podstrek i naznake da smo na pravom putu, što potvrđuje i cifra od blizu 3000 prijavljenih takmičara u prvoj fazi takmičenja.

Razne promene je takmičenje doživelo u tehničkom i organizacionom smislu: „SMS kviz“ je prerastao u „Android kviz“, uz školski, regionalni i republički, dodat je i opštinski nivo takmičenja. Timski duh koji se razvijao kroz takmičenje od samog početka, krasio je takmičenje i dao mu dozu autentičnosti. Dve godine u nizu Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija prepoznalo je ovo takmičenje kao veoma originalno i atraktivno i podržalo ga kroz projekat, što je organizatorima i takmičarima predstavljalo dodatni podstrek. Zbog svega ovoga, sa ponosom Tesla Info Kup možemo nazvatinašim „školskim brendom“.

Zbog svoje specifičnosti, ovo takmičenje zahteva poseban nivo organizacije i resursa. Smatramo da je organizacioni odbor svih ovih godina bio na visini zadatka. Pored zahvalnosti koju imamo prema svim partnerima u regionalnimi opštinskim centrima organizacije, kao i Pedagoškom društvu informatičara Srbije, najveći teret i dalje su nosili članovi organizacionog odbora TIK-a. Takođe, pored dobre volje, ogromnog entuzijazma i želje da „naš brend“ i dalje živi, ovakvo takmičenje zahteva i priličnu finansijsku podršku, što povremeno zna dodatno da optereti celu organizaciju .            

U želji da takmičenje zadrži nivo prepoznatljivog kvaliteta, uprava škole ETŠ „Nikola Tesla“ iz Niša, u dogovoru sa organizacionim odborom, odlučila je da ove godine takmičenje bude u nešto drugačijem formatu. Takmičenje nije prijavljeno da bude deo kalendara takmičenja i smotri srednjih škola.

Iako je i dalje zainteresovanost svih struktura prisutna, iako neprestano pristižu e-mail-ovi i pozivi, moramo da vas obavestimo da će ove godine takmičenje imati samo regionalni karakter na nivou niškog regiona.

Istovremeno ističemo želju da iz ovog „formata“ takmičenja naredne godine izađemo još spremiji, sa dozom dodatne energije, osveženim entuzijazmom i možda još nekim novim idejama. Sigurni smo da ćemo tako ponovo biti dobri domaćini svima vama iz cele Srbije i da će takmičenje bar zadržati nivo koji svi očekujete.