Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Regionalno takmičenje u Novom Sadu

Poslednja u seriji od 4 regionalne smotre održana je u Novom Sadu 27.04. u prostorijama elektrotehničke škole „Mihajlo Pupin“. Takmičenje je počelo po planiranoj satnici. Posle pozdravnog govora, predstavnik domaćina takmičenja Žolt Konja je reč predao direktoru škole Milanu Vukobratu koji je svečano otvorio takmičenje. Takmičarima i njihovim nastavnicima se pored domaćina obratio i predsednik Pedagoškog društva informatičara Srbije Dragan Ilić zahvaljujući se prisutnima na podršci usled koje je takmičenje i doživelo ogroman porast.

reg ns 04reg ns 31

Usledilo je takmičenje u dve discipline u kome su od 61 tima, koliko ih se izborilo za pravo učešća na ovom takmičenju, učestvovala 53 tima iz 44 škole. U ekipnom plasmanu najviše uspeha su pokazali učenici osnovne škole „Svetozar Marković Toza“ iz Novog Sada. Drugo mesto je osvojio takođe tim iz Novog Sada iz škole „Prva vojvođanska brigada“, a treći su bili učenici škole „Nikola Tesla“ iz Banatskog Karađorđeva.

Kompletne rezultate možete preuzeti sa sledećih linkova:

 

Rezultate takmičenja učenika koji su se rešavali moodle test možete preuzeti ovde.

 

Rang listu takmičara koji su se nadmetali u Android kvizu možete preuzeti ovde.

 

Objedinjena rang lista, gde je prikazan timski plasman svih ekipa ja postavljena ovde.

 

Takmičenje je proteklo u najboljem redu, a tri prvoplasirana tima su nagrađena peharima, medaljama i prikladnim poklonima. Oni su zajedno sa još 12 timova plasiranih do 15. mesta stekli su pravo učešća na republičkom takmičenju. Delić atmosfere sa takmičenja prenosimo putem slika u galeriji:

  • reg_ns_28

 

Zahvaljujemo se kako domaćinu u Novom Sadu, tako i domaćinim prethodnih regionalnih smotri na saradnji i trudu koji su uložili da ovo takmičenje dobije razmere koje trenutno ima.