Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Regionalno takmičenje u Beogradu

Prvi regionalni Tesla Info Kup za region Beograda održan je danas, 26.04. u Srednjoj tehničkoj PTT školi. Škole regiona Beograda i okoline su se priključile takmičenju po prvi put od 2011. godine, od kada Tesla Info Kup počinje svoj razvoj u počeku kao revijalno, a kasnije i kao zvanično takmičarsko nadmetanje. Imajući u vidu ovu činjenicu, broj od preko 420 prijavljenih takmičara u prvom krugu kvalifikacija može se smatrati značajnim. Takmičenje je otvorila predstavnik organizacionog tima škole domaćina, Maja Todorović.

 reg bg 30reb br 28

Za današnje takmičanje bilo je predviđeno učešće 31 škole regiona Beograd, kao i 15 škola regiona južne Vojvodine. Od ukupno 51 planiranog tima, na takmičenje je izašlo ukupno 49 timova, od toga dva nekompletna, tj. samo sa takmičarem u Moodle kategoriji.

Rezultate takmičenja učenika koji su se rešavali moodle test možete preuzeti ovde.

Rang listu takmičara koji su se nadmetali u Android kvizu možete preuzeti ovde.

Objedinjena rang lista, gde je prikazan timski plasman svih ekipa ja postavljena ovde.

Timsko prvo mesto osvojili su učenici škole “Dušan Jerković” iz Inđije. Sledi tim osnovne škole “Radoje Domanović” iz Beograda, a na treće mesto su se plasirali učenici iz Vršca, predstavnici osnovne škole “Jovan Sterija Popović”.

  • reg_bg_31

Na republičkom takmičenju, snagu u znanju I brzini odmeriće prvih 15 timova sa beogradskog takmičenja. Srećno!

Klikom na gornju sliku ili klikom na LINK ulazite u galeriju slika gde možete videti više fotografija sa ovog takmičenja.