Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Rezultati školskih takmičenja Tesla Info Kup 2014

Završena je prva faza takmičenja Tesla Info Kup 2014. Testiranju je pristupilo preko 2000 učesnika iz 176 škola u Srbiji. Kako je se broj prijavljenih škola i takmičara od regiona do regiona prilično razlikuje, da bi se postigla uravnoteženost broja škola na sva četiri regionalna takmičenja, komisija je odlučila da izvrši manju preraspodelu škola po regionima, o čemu se možete informisati u nastavku.

competitionObrađeni su rezultati školskih testiranja i dostavljamo vam pojedinačne rezultate, kao i timski plasman na nivou regiona. Takođe su dati i rezultati za svaku od škola ponaosob, gde su timovi koji su se plasirali na regionalno takmičenje su osenčeni i obeleženi oznakom tima - TIM1, TIM2...

Na regionalnom takmičenju u Nišu koje će se održati 12.04.2014. takmičiće se škole iz južnog dela Srbije, do Niša, ukupno 46 škola. Spisak škola predviđenih za niško regionalno takmičenje možete preuzeti sa OVOG linka.

Rezultate takmičenja učenika niškog regiona možete skinuti sa sledećih linkova:

Pojedinačni rezultati

Rezultati takmičenja za svaku od škola pojedinačno

Timski plasman

Na regionalnom takmičenju u Prvoj tehničkoj školi u Kragujevcu, 13.04.2014. takmičiće se 32 škole sa područja zapadne i centralne Srbije i Timočke Krajine:

Spisak škola za regionalnu smotru u Kragujevcu

Rezultati takmičenja učenika kragujevačkog regiona:

Pojedinačni rezultati

Rezultati takmičenja za svaku od škola pojedinačno

Timski plasman

Takmičenje u Novom Sadu će se održati 26.04.2014 u prostorijama Elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin". Učestvovaće predstavnici 51 škole iz Novog Sada i sa teritorije teritorije Vojvodine severno od Novog Sada:

Spisak škola za takmičenje u Novom Sadu

Preuzimanje rezultata takmičenja učenika novosadskog regiona:

 Pojedinačni rezultati

 Rezultati takmičenja za svaku od škola pojedinačno

 Timski plasman

Četvrto regionalno takmičenje planirano je za dan kasnije, 27.04.2014. Mesto održavanja poslednje u nizu ovogodišnjih regionalnih smotri je Srednja tehnička PTT škola u Beogradu gde će se nadmetati učenici 47 škola iz šireg područja Beograda, kojima će se pridružiti prijavljene škole sa teritorije Vojvodine, južno od Novog Sada:

Spisak škola za beogradsko takmičenje

Rezultati takmičenja učenika beogradskog regiona:

Pojedinačni rezultati

Rezultati takmičenja za svaku od škola pojedinačno

Timski plasman