Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Regionalno takmičenje u Nišu

Takmičenje TIK 2014, organizovano je od strane ETŠ „Nikola Tesla“, a pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i Pedagoškog društva informatičara Srbije. Prvo regionalno takmičenje za 2014. godinu, održano je 12.04.2014. u prostorijama Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“ Niš.

Nis 03Nis 34

Osim domaćina, organizatora takmičenja, svečanom otvaranju prisustvovali su i predstavnik Školske uprave Niš Dragan Gejo, predsavnik Regionalne privredne komore Saša Matejić i predsednik udruženja Pedagoško društvo informatičara Srbije Dragan Ilić. Učesnike je pozdravila Violeta Dimić, pomoćnik direktora Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“, a zatim i pomenuti gosti.

Tokom školskih kvalifikacija 54 tima iz 46 škola niškog regiona seklo je pravo učešća na regionalnom takmičenju. Od 54 plasiranih, u takmičenju je učestvovalo 49 ekipa iz Niškog regona.

Učenici su se takmičili u dve discipline predviđene pravilnikom takmičenja. Ukupan timski plasman dobijen je sumiranjem rezultata oba člana tima.

Rezultate takmičenja učenika koji su se rešavali moodle test možete preuzeti ovde.

Rang listu takmičara koji su se nadmetali u Android kvizu možete preuzeti ovde.

Objedinjena rang lista, gde je prikazan timski plasman svih ekipa ja postavljena ovde.

Na republičko takmičenje koje će se održati 18.05.2014. plasiralo se prvih 15 ekipa niškog regiona.

 

Čestitamo svim učesnicima na pokazanom znanju, a timovima koji su se plasirali za republičko takmičenje želimo puno uspeha!

 Više slika sa takmičenja mogu se videti u GALERIJI SLIKA