Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Održani stručni skupovi u Novom Sadu i Beogradu

Treća po redu konferencija "Informaciono komunikacione tehnologije u službi takmičenja učenika” održana je u školi “Mihajlo Pupin” u Novom Sadu 08.02.2014. Sa teritorije cele Vojvodine prisustvovalo je preko 90 nastavnika.

Najpre se učesnicima skupa obratio direktor škole domaćina, Milan Vukobrat poželevši im dobrodošlicu, prijatan boravak i uspešan rad. Nakon toga prisutne je pozdravio Žolt Konja kao koordinator tima ETŠ "Mihajlo Pupin"za realizaciju takmičenja i najavio predavače na ovoj konferenciji. Izlagači su, kao i na prethodnim skupovima bili Momčilo Ranđelović, Milena Krstić i Nikola Lilić. Sadržaj izlaganja bio je usmeren sagledavanju takmičenja iz pedagoškog ugla i upoznavanju učesnika sa sadržajem takmičenja, a pre svega sa novinama u odnosu na prethodne godine realizacije. Takođe je prezentovan novi sajt, kao i nova platforma za učenje na kojoj je postavljen kurs za pripremu takmičara. U nastavku su izlagači odgovarali na pitanja prisutnih.

U drugom delu konferencije relizovane su radionice za izradu pitanja koja bi trebalo da se nađu u bazi pitanja ovog takmičenja. Radom radionica su, pored gore pomenutih izlagača, rukovodili Danijela Stajić, Nataša Popović i Žolt Konja.

Na kraju su podeljeni sertifikati o učešću na konferenciji, pri čemu su prisutni izrazili opšte zadovoljstvo prezentovanim sadržajima. Sve hvale i za kompletan tim domaćina skupa, ETŠ “Mihajlo Pupin” iz Novog Sada.

  • Konferencija_NS_01
  • Konferencija_BG_01
Novi Sad Beograd

Poslednja u nizu konferencija "Informaciono komunikacione tehnologije u službi takmičenja učenika” se održala 09.02.2014.god. u Beogradu u Srednjoj tehničkoj PPT školi. Oko 80 nastavnika iz Beograda i šire okoline je došlo da prisustvuje prezentaciji takmičenja Tesla Info Kup. Kako beogradski region učestvuje u Tesla Info Kupu počev od ove godine, prisutnim nastavnicima su prezentovane informacije o takmičenju predstavljale skoro potpunu novinu.

Skup je otvorila profesorka Maja Todorović, predstavnik škole domaćina i pozdravila sve prisutne. Usledila su izlaganja istog sadržaja kao i na prethodnim skupovima praćena brojnim pitanjima pristutnih. U nastavku stručnog skupa nastavnici su pristupili kreiranju pitanja za ovo takmičenje i upoznavanju sa načinima prijave i korišćenja sistema za daljinsko testiranje učenika. Angažovanost prisutnih nastavnika u radu radionica bila je na vrlo visokom nivou, za šta im se od sveg srca zahvaljujemo. Konferencija je završena podelom sertifikata i izražavanjem obostrane nade u ponovni susret u Nišu na republičkom takmičenju.

Zahvaljujemo se i kompletnom timu ST PTT škole koji je besprekorno organizovao ovaj skup i time doprineo njegovoj uspešnosti.