Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Stručni skup u Kragujevcu

Dana 02.02.2014. u Prvoj tehničkoj školi u Kragujevcu održan je drugi u nizu od četiri stručna skupa pod nazivom "Informaciono komunikacione tehnologije u službi takmičenja učenika”. Više od 80 nastavnika iz Kragujevca, Kraljva, Rače, Aranđelovca, Smederevske Palanke i drugih mesta centralne i zapadne Srbije okupilo se da čuje o samom takmičenju i izmenama koje su predviđene za ovu godinu.

  • Konferencija_Kragujevac_10

Prisutne je pozdravila direktorka škole domaćina Biljana Šipovac. Nakon toga je profesor Momčilo Ranđelović prezentovao principe na kojima je zasnovano ovo takmičenje. Profesorka Milena Krstić je nastavnicima iznela statističke podatke koji se odnose na predhodna takmičenja, a poslednji izlagač u prvom delu skupa, profesor Nikola Lilić je govorio o novinama u realizaciji samog takmičenja. Po završetku izlaganja, sledila su pitanja prisutnih.

U nastavku su konferencije nastavnici organizovani u četiri grupe, učestvovali su u radu radionica sa ciljem kreiranja pitanja koja će se koristiti na samom takmičenju.

Stručni skup je protekao u prijatnoj i radnoj atmosferi i sve pohvale za domaćine Prvu tehničku školu u Kragujevcu.