Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Tesla Info Kup 2012 - regionalno takmičenje Niš

  • sl36
  • sl32

Regionalno takmičenje Tesla Info Kup-u u organizaciji Elektrotehničke škole "Nikola Tesla" iz Niša održano je dana 22.04.2012. god.  U drugoj fazi takmičenja učenici se takmiče u timovima od po dva člana. Članovi  tima se takmiče u jednoj od  ima dve discipline -  Moodle Info Test i SMS Kviz. Oba dela takmičenja imaju podjednaki udeo u ukupnom plasmanu. Za svaki od dva dela takmičenja formiraju se zasebne rang liste koje se boduju na sledeći način: ukoliko u takmičenju učestvuje 50 timova, za osvojeno prvo mesto se dobija  50 poena, drugo mesto – 49 itd. Ukupna rang lista se dobija sabiranjem tako dobijenih poena u obe discipline. U navedenom slučaju, maksimalan broj poena koji tim može da dobije je 100. Ukoliko se desi da dva tima imaju podjednaki broj poena u konačnom plasmanu, bolji je onaj koji je utrošio kraće vreme za izradu Moodle testa.

Od 50 ekipa iz 27 škola koje su se plasirale na regionalno takmičenje učestvolo je 47 ekipa. Posle registracije ekipa i svečanog otvaranja, takmičenje je počelo u 12 sati. Nakon takmičarskog dela komisija je pregledala radove i objavila rezultate.

Prvo mesto osvojile su učenice osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" iz Aleksinačkog Rudnika, Adelina Zeka i Micica Trifunović sa mentorm, nastavnikom Milanom Dinićem.

Drugo mesto pripalo je školi "Desanka Maksimović" iz Čokota za koju su se vođeni mentorom Mladenom Nikolićem takmičili učenici Svetozar Ristić i Stojan Denić.

Treće mesto su osvojili učenici škole "Radoje Domanović" iz Niša, Dušan Dimić i Miloš Živadinović, sa mentorom Milijanom Krasojević.

Na republičko takmičenje plasiralo se 20 najuspešnijih ekipa. Rezultate takmičenje možete preuzeti ovom LINKU.

Takmičenje je proteklo u najboljem redu, a ETŠ "Nikola Tesla" se pokazala još jednom kao odličan domaćin.

  • sl37

Galerija