Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Regionalna takmičenja u Kragujevcu i Novom Sadu

Istog dana kada i u Nišu održano je regionalno takmičenje u Kragujevcu, a organizator je bila Prva tehnička škola. Na kregujevačkoj smotri je učestvovalo 100 učenika (50 timova) 20 škola centralne i zapandne Srbije. Učestvovali su učenici iz iz Kragujevca, Kraljeva, Kruševca, Kosjerića, Raške, Ivanjice i drugih mesta.

Prvo mesto osvojili su Luka Gavrilović i Viktor Majstorović, učenici OŠ "IV kraljevački batljon" predvođeni mentorom Radisavom Radićem. Drugi su bili Nemanja Stanković i Uroš Račić čiji je mentor Nataša Vuković, a iz iste su škole kao i prvoplasirani tim. Treće mesto pripalo je timu iz Vinče, OŠ "Nikola Tesla" koga čine Jelena Jovanovič, Nikola Marčeta i njihova nastavnica Ivana Antić. LINK za preuzimanje spiska takmičara kragujevačkog regiona koji su se plasirali na republičko takmičenje.

Regionalno takmičenje u Novom Sadu održano je 20.04.2013. godine u elektrotehničkoj školi "Mihajlo Pupin". Učestvovala su 42 školska tima, dok je nekoliko timova koji su kroz prethodnu etapu takmičenja izborili svoje mesto na regionalnoj smotri, nije učestvovalo iz razloga sprečenosti usled odlaska na ekskurziju. Prva tri mesta su osvojili:

  1. OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Sremska Kamenica TIM 3, za koji su se takmičili Srđan Putnik i Miloš Živlak (mentor Darko Krajišnik)
  2. OŠ "Dušan Jerković" Inđija TIM 1, učenici Marko Cvijanović i Anđela Stanić (mentor Grković Milijana)
  3. OŠ "Ivo Lola Ribar" Ruma TIM 2, učenici Kristijan Pil i Srđan Blagojević (mentor Anita Topalović)

LINK za preuzimanje spiska takmičara novosadskog regiona koji su se plasirali na republičko takmičenje.

Delić atmosfere sa ovih takmičenja prenose slike i reportaža TV Kragujevac.

 

Kragujevac Novi Sad
  • KG-reg-2013_25
  • NS-reg-2013_30