Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Regionalno takmičenje u Nišu

Dana 13.04.2013.g. održano je regionalno takmičenje iz informacionih tehnologija Tesla Info Kup u ETŠ “Nikola Tesla“ u Nišu. Svim ušesnicima takmičenja obratio se direktor škole Nebojša Sokolović, poželeo je dobrodošlicu učenicima i njihovim nastavnicima sa željom da pokažu šta znaju i da pobedi najbolji tim. Posle prijema i registracije ekipa, u 12h je počelo takmičenje. Došli su najbolji učenici iz celog regiona, ukupno 54 tima iz 41 škole. Svaki tim se sastojao od dva učenika, od kojih je jedan radio testiranje na moodle platformi u računarskim učionicama, a drugi je radio SMS kviz. Učešće na republičkom takmičenju je izborilo 20 najbolje rangiranih timova.

 tik-reg-nis-2013-1tik-reg-nis-2013-2

Najbolji tim je iz OŠ “Trajko Stamenković“ Leskovac (Tim1) za koji su se takmičili Uroš Stamenković i Uroš Besić, sa mentorom Isidorom Banković. Drugoplasirani tim je takođe iz Leskovca iz OŠ “Svetozar Marković“ (Tim2) i čine ga Staša Garović I Jovan Manić. Njihov mentor je Ivan Stojiljković. Treće i četvrto mesto je zauzela OŠ “Vuk Karadžić“ iz Žitkovca. Treće mesto su osvojili Milica Pavić i Dušan Savović, a četvrto Anđela Janković i Anđela Krstić. Mentor oba tima je Milan Dinić. Kompletne rezultate možete pogledati na OVOM linku.

Profesorka Biljana Stefanović poklonila je sliku školi sa portretom Nikole Tesle, sa željom da i budućim generacijama Teslino delo bude najveći uzor u životu. Veliko zalaganje profesora Milene Krsitć, Momčila Ranđelovića, Nataše Popović, Nikole Lilića, Danijele Stajić i Aleksandra Mladenovića doprinelo je da takmičenje prođe u najboljem redu.

U pauzi između takmičenja i objavljivanja rezultata učenici su mogli da obiđu laboratorije škole i prisustvuju popularnim predavanjima, prezentacijama i učestvuju u radu mikro radionica. Ostale slike sa regionalnog takmičenja održanog u Nišu i Novom Sadu možete pogledati OVDE:

  • DSC_7750_resize

Video izveštaj sa takmičenja u Nišu možete pogledati ovde.