Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Završeno prijavljivanje za učešće u Tesla Info Kup-u 2014

Prijave za ovogodišnji Tesla Info Kup bile su u toku do kraja prve nedelje marta i završene su zaključno sa 10.03.2014. Prijavljeno je 175 škola sa skoro 2.500 učesnika, iz sva četiri regiona.

time-upU toku narednih par dana biće izrađen i prijavljenim školama dostavljen raspored testiranja u okviru školskih takmičenja. Testiranja će se obaviti počev od 17.03., tj u toku sledeće radne nedelje. Biće obezbeđeni i rezervni termini za slučaj da neko bude sprečen da test odradi u primarno dodeljenom terminu. Test će biti dostupan tokom čitavog radnog dana (7.30 do 19.30h) u koji je škola raspoređena. Stoga su nastavnici u mogućnosti da učenike rasporede u više grupa. Kako se testovi koje učenici dobijaju generišu slučajnim izborom iz baze pitanja, svi učesnici su ravnopravni, bilo da rade test u isto vreme ili ne.

Za potrebe školskih testiranja biće otvoren poseban kurs na našem Moodle sajtu i na njemu test koji će uključiti i deo pitanja koja nisu bila dostupna na vežbaonici. Pitanja su inače istog formata i težine kao ona koja su sve vreme priprema bila dostupna kroz testove za vežbanje.

Dan posle testiranja nastavnicima-mentorima dostavljamo rezultate izrade testova njihovih učenika i sređenu rang listu škole. Prvo dvoje učenika sa liste sigurno idu na regionalnu smotru, a za ostale plasman zavisi od broja dostupnih mesta na regionalnom takmičenju.

Svim prijavljenih učesnicima želimo uspeh na predstojećim testiranjima.