Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Počinju školska takmičenja u okviru Tesla Info Kupa 2014

Testiranja u oviru školskih takmičenja obaviće se u periodu od ponedeljka 17.03. do petka 21.03.2014.

Raspored izvođenja testiranja možete skinuti sa ovog linkamoodle

Svaka škola je raspoređena u jedan od ovih dana (osim škola koje su prijavile više od 30 učenika i koje su podeljene u dva dana). U danu koji je dodeljen nekoj školi, učenici će moći da pristupe testu tokom čitavog radnog vremena, tj. od 7:30 do 19:30h

Testiranje će se obaviti na našem Moodle portalu. Za pristup Moodle-u koristićete iste parametre za pristup koji su vam već dostavljeni (učeničke-poimenične naloge). Za potrebe školskih testiranja biće otvoren poseban kurs pod imenom "Školsko takmičenje 2014", sa posebnim testom koji će biti vidljiv od ponedeljka ujutru. Na naslovnoj strani našeg sajta stajaće link koji će voditi direktno ka tom kursu, kao i broj telefona preko koga ćete moći da se obratite dežurnom za  pomoć ili konsultaciju.

Test će uključivati i određeni procenat pitanja koja nisu bila dostupna na vežbaonici, ali koja su istog formata i težine kao i ona sa kojima su se učenici upoznali. Takođe, po dogovoru sa skupova, pitanja iz Office 2003 paketa zamenjena su pitanjima iz verzije 2010. Uzorak tih pitanja biće dostupan na vežbaonici.

Za učenike koji su iz bilo kog razloga sprečeni da odrade test u zakazanom terminu, biće organizovan naknadni, rezervni termin po završetku redovnih testiranja.

Svim učesnicima puno sreće na predstojećem takmičenju!