Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Postanite deo Tesla Info Kupa 2014

Prijave za Tesla Info Kup 2014 su uveliko u toku. Nakon uspešne realizacije stručnih skupova u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu i Beogradu naglo je porastao broj prijavljenih škola za učešće u ovogodišnjem ciklusu takmičenja.

Iz beogradskog i kragujevačkog regiona za sada je prijavljeno po dvadesetak škola, iz niškog 35, a po broju prijavljenih škola, a još više po broju prijavljenih takmičara, prednjači novosadski region sa skoro 600 takmičara iz 41 škole. Beogradski region se našem takmičenju pridružuje po prvi put, a o takmičenju je informisan tek pre dve nedelje na održanom stručnom skupu. Tim pre se trenutno iskazano interesovanje može smatrati značajnim, a očekujemo i još veće u narednim danima do okončanja prijavnog roka.

  • pokusaji_testa_

Sve pohvale i vrednim učenicima koji do sada ostvarili više od 10,000 pristupa probnnom testu na vežbaonici pripremajući se za predstojeće nadmetanje u znanju.

Ukoliko se dosad niste još prijavili, pridružite nam se i postanite deo Tesla Info Kup-a 2014. Rok za slanje prijave je do kraja prve nedelje marta.