Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Dinamika takmičenja za 2015. godinu

 Start Logo small

Prijavljivanje takmičara za takmičenje Tesla Info Kup 2015. završeno je juče. Zahvaljujemo se svim učenicima i njihovim mentorima na pokazanom interesovanju i želimo im puno uspeha u kvalifikacionim fazama koje predstoje.  Broj prijavljenih škola i učenika po regionima je sledeći:

  • u novosadskom regionu, prijavljeno je 965 učenika iz 57 škola,
  • u niškom regionu, 931 učenik iz 52 škole,
  • u beogradskom regionu, 761 učenik iz 43 škole
  • u kragujevačkom regionu, 503 učenika iz 32 škole.

Spiskovi prijavljenih škola dati su u PRILOGU članka.

Kako je poslednjih dana pristigao veliki broj prijava, u cilju njihove odrade, početak kvalifikacionih testiranja se odlaže za dva dana. Dakle prvi nivo takmičenja biće održan počev od srede 25. februara, prema rasporedu koji će biti prosleđen svim prijavljenim školama do ponedeljka 23. februara. Kvalifikaciona testiranja, kao i prethodnih godina, izvode se u matičnim školama izradom on-line testa na zvaničnoj Moodle platformi takmičenja. Link ka testu biće postavljen i jasno istaknut na sajtu veče pred početak testiranja. Svakog dana kvalifikacija prikazuju se dnevne rang liste za konkretnu grupu učenika, dok se tek po završetku testiranja svih grupa formiraju zbirne liste po regionima na osnovu kojih se formiraju dvočlani timovi škola i određuju oni koji nastavljaju tadmetanje na opštinskom nivou. Bliže o načinu rangiranja na svim nivoima možete pročitati u Pravilniku takmičenja.

Nakon školskih, slede opštinska takmičenja koja su planirana za 21-22. mart u svim regionima. Na opštinskom nivou predviđeno je da oba člana tima rade Moodle info test na platformi za učenje na daljinu. Poeni oba člana tima se sabiraju i na osnovu zbirnog, timskog rezultata određuje plasman na regionalnu smotru.

Regionalna takmičenja će biti održana u aprilu, nakon završetka prolećnog raspusta na teritoriji Vojvodine i u centralnoj Srbiji, i to tokom vikenda 18-19. aprila i 25-26.aprila.

Republičko takmičenje je prema kalendaru Ministarstva nauke, prosvete i tehnološkog razvoja predviđeno za 10.05.2015. godine u ETŠ „Nikola Tesla“ u Nišu.

Radi lakšeg praćenja pošte, molimo mentore prijavljenih škola da ubuduće sva komunikacija ide preko mail naloga predviđenih za konkretan region:

Novi Sad: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Niš: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Beograd: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kragujevac Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.