Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Kvalifikaciona testiranja Tesla Info Kup 2016

Testiranja u oviru školskih takmičenja obaviće se u periodu od četvrtka 10.03. do srede 16.03.2016.

U četvrtak (17.03) će biti organizovan rezervni termin za učenike koji budu sprečeni da testu pristupe u svom redovnom terminu.  

Raspored izvođenja testiranja  može se skinuti sa sledećeg LINKA
entertowin

Poštujući molbe koje su poslate, a tiču se rasporeda rada mentora, svaka škola je raspoređena u jedan od pomenutih dana. Školama koje su prijavile više od 50 učenika, zbog mogućeg nedostatka tehničkih resursa, data je mogućnost testiranja u dva dana. Kako će za ove škole testovi biti otvoreni tokom dva dana, ukoliko neko od takmičara pokuša da test radi više puta, biće diskvalifikovan.

U danima testiranja učenici će moći da pristupe testu tokom čitavog radnog vremena, tj. od 7:30 do 19:30h

Zbog velikog broja takmičara koji u svakom momentu pristupaju sistemu, u vreme održavanja testova, vežbaonice će biti zatvorene. Po završetku dnevnih testiranja (19:30h) vežbaonice će se ponovo otvarati.

Testiranje će se obaviti na Moodle portalu http://tik.etstesla.ni.ac.rs/vezbaonica/. Za takmičenje se moraju koristiti ISKLJUČIVO LIČNI - TAKMIČARSKI NALOZI koji su dostavljeni mentorima tokom jučerašnjeg ili današnjeg dana.

Za potrebe školskih testiranja biće otvoren poseban kurs pod imenom "Školsko takmičenje 2016", sa posebnim testom koji će biti vidljiv u predviđenom danu testiranja. Na naslovnoj strani našeg sajta stajaće link koji će voditi direktno ka tom kursu.

Takođe, tokom nedelje kvalifikacija biće dostupan dežurni broj telefona preko koga ćete moći da nam se po potrebi obratite. Broj će biti istaknut na sajtu najkasnije do srede uveče.

 Svim učesnicima puno sreće na predstojećem takmičenju!