Vežbaonica

Pregled rezultata i statistika

statistics

Android kviz v1.7

  android

Pravilnik takmičenja

 

STEM Discovery Week 2018

 

 

Bilten takmičenja 2014

 

Bilten2014

Linkovi

ETS Tesla Nis

ETS Mihajlo Pupin

 Prva tehnicka Kragujevac

ST PTT Beograd

Saopštenje povodom pomeranja termina republičkog takmičenja

Ovogodišnje Republičko takmičenje Tesla Info Kup kalendarom takmičenja Ministarstva prosvete planirano је za 18.05.2014. Nažalost, zbog aktuelnih tragičnih dešavanja u zemlji, odloženo je do prestanka vanrednog stanja.

Kroz prethodno održana regionalna takmičenja, proporcionalno ukupnom broju prijavljenih takmičara, pravo učešća na Republičkoj smotri steklo je po 30 učenika iz beogradskog, novosadskog i niškog regiona, kao i 22 učenika kragujevačkog regiona (ukupno 112 učenika iz 51 škole). U želji da svim učenicima koji su se izborili za učešće na Republičkom takmičenju omogućimo dolazak u Niš i nadmetanje u znanju i veštini za primerene nagrade, a učenicima osmih razreda, pre svega za upisne poene, kao novi termin održavanja predlažemo nedelju 01.06.2014.

U skladu sa saopštenjem Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja od 19.05.2014. u kome je navedeno da (citat) "odluku o realizaciji vannastavnih aktivnosti, što uključuje ekskurzije, nastavu u prirodi, izlete, posete, organizacije proslava maturskih večeri i drugo, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja doneće u konsultaciji sa Republičkim štabom za vanredne situacije", upućen je zahtev za odobrenje i potvrdu novog termina Republičkog takmičenja.

Izražavamo neizmerno žaljenje, prvenstveno zbog razloga odlaganja takmičenja i svega šta se dešava u ugroženim područjima, a onda i zbog samog pomeranja takmičenja.

Organizacioni odbor Tesla Info Kup-a